Cum i-ar fi ”motivat” primarul Gheorghe Huja pe pensionarii din Cisnădie să-l voteze

496
gheorghe-huja-CisnadieUn cititor ne-a trimis pe adresa redacției un punct de vedere despre evenimentul organizat vineri la Cisnădie, la care primarul reales Gheorghe Huja i-a invitat pe pensionarii din oraș, sub unei întâlniri a pensionarilor. O sărbătoare a pensionarilor este în calendar pe 1 octombrie, când se sărbătorește Ziua Internațională a Pensionarilor.
Invitațiile au fost trimise însă încă din timpul campaniei electorale.  În invitația de câte două persoane, primarul Gheorghe Huja scrie: ”Dragi cisnădieni, primarul orașului Cisnădie are deosebita plăcere să vă invite la o întâlnire cu pensionarii în data de 10 iunie, în cortul special amenajat lângă Parcul Măgura. Dorim pe această cale să vă oferim câteva ceasuri plăcute cu un spectacol de muzică ușoară și populară, dansuri și voie bună. Vă aștept cu drag”
invitatie ziua pensionarului Cisnadie 1 invitatie ziua pensionarului Cisnadie
Redăm mai jos sesizarea primită de la Cisnădie:
”Primarul Huja Gheorghe, fost și actual primar al Cisnădiei, înainte de campania electorala cât și in campanie, dar și după, săptămâna aceasta, a dat tuturor pensionarilor din Cisnădie câte o invitație de a-participa în data de 10 iunie 2016, deci la nici cinci zile după alegeri, la masa pe care o oferă din banii Primăriei la cortul Simba, lânga parcul Măgura, către Cisnădioara.
Poate că este un act administrativ, dar totuși, ținând cont că a ieșit primar la mare diferență față de contracandidați, nu este o mit= electorala camuflată, ascunsă in spatele organizarii unei zile a pensionarilor?  De ce acum și nu mult după alegeri? De ce a dat invitațiile înainte de campanie, în campanie și după? De unde știa că va ieși iarași primar?” scrie Nicolae Popescu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.