Primăria Sibiu reamenajează trei parcări zonale din oras. Unde sunt situate acestea!

203

asfaltare Avram Iancu - lucrari sibiuPrimăria Sibiu a semnat luni, 13 iunie un contract pentru reamenajarea a trei parcări de mari dimensiuni situate pe Aleea Frații Buzești. În urma procedurii de achiziție, firma SC Terra Building SRL a fost contractată pentru execuția lucrărilor, valoarea acestora fiind de 477.375 lei.

“Proiectul este important pentru locuitorii blocurilor turn din zonă. Prin amenajarea corespunzătoare, parcările vor deveni mai funcționale și se va suplimenta și numărul de locuri”, spune  Astrid Fodor, primarul interimar al municipiului Sibiu.
În termen de aproximativ trei luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, constructorul va reamenaja zonele dintre blocul nr. 1 și Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (1200 m2), cea dintre blocul nr. 1 și 3 (1500 m2) și cea dintre blocul nr. 3 și 5 (1666 m2) de pe strada menționată, situată în cartierul Hipodrom. În baza contractului, terenul va fi nivelat, iar substructura refăcută. Pe căile de acces în parcări vor fi turnate două straturi asfaltice, iar locurile de parcare vor fi amenajate cu grile din beton. Pentru scurgerea apei vor fi create guri de preluare a apelor pluviale, iar iluminatul parcărilor va fi asigurat prin amplasarea unor stâlpi. Trotuarele și bordurile care împrejmuiesc aceste spații vor fi de asemenea reabilitate.foto: arhiva

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.