Studenții sibieni, premiați la Concursul Naţional Studenţesc în Domeniul Inginerie şi Management „Moise Ţuţurea”

261

Concursul Moise Tuturea2Studenții Facultății de Inginerie din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu au obținut un loc I și un loc II la Concursul Studenţesc în Domeniul Inginerie şi Management „Moise Ţuţurea” – faza naţională.

Studenţii specializării Inginerie Economică din cadrul Facultaţii de Inginerie a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, s-au numărat din nou printre protagoniştii concursului, lucrările prezentate de aceştia suscitând un interes deosebit prin modalitatea prezentării, dar mai ales prin aplicativitatea practică a lucrărilor prezentate.
Lucrările prezentate de Balteş Lucian şi Taflan Alin de la specializarea IEDM, anul IV, coordonate de prof. univ. dr. Dănuţ Dumitraşcu au fost apreciate şi de către membrii juriului ocupând în final primele două poziţii ale podiumului.

PREMIUL I
•Analiza gradului de satisfacţie al absolvenţilor privind alegerea specializării universitare – LUCIAN BALTEŞ, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu

PREMIUL II
•Studii privind dezvoltarea unei afaceri în domeniul producţiei de componente auto – ALIN TAFLAN, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu
Competiția s-a desfăşurat la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, în cadrul Întâlnirii Consorţiului de Inginerie Economică din România (CIER) și a marcat împlinirea a 20 de ani de la înfiinţarea CIER.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi