CEALALTĂ FAȚĂ a polițistului ”filmează tot”. Dosare penale, reclamații pe bandă rulantă și ACUZAȚII GRAVE pentru RĂDUINEA!

0 1.302

raduinea 2Polițistul cel mai popular din Sibiu la ora actuală, agentul Marian Răduinea, are nu mai puțin de 11 sesizări, reclamații și petiții depuse împotriva sa la IPJ Sibiu. Patru dintre acestea fac obiectul unor dosare penale în care Răduinea este acuzat printre altele de purtare abuzivă, lipsire de libertate și abuz în serviciu.

Agentul de poliție care a ieșit în evidență în ultimele luni pentru faptul că a făcut publice mai multe fragmente de filmări din timpul activității sale, iar acestea au ajuns în mass-media, are el însuși probleme cu legea.
După ce zilele trecute Ora de Sibiu a prezentat cazul unui sibian care a fost amenințat cu represalii și înjurat în timpul unei convorbiri telefonice, chiar de către polițistul care ”filmează tot”, site-ul nostru prezintă și o altă față a agentului de poliție Răduinea. (ASCULTA AICI INREGISTRAREA IN CARE RADUINEA INJURA SI AMENINTA!)
Ora de Sibiu a solicitat IPJ Sibiu în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, informații despre plângerile, reclamațiile și petițiile în care au fost reclamate fapte ale lui Răduinea.

Acuzații de abuz în serviciu, divulgarea informațiilor secret de serviciu sau nepublice
Așa am aflat oarecum cu stupoare, că agentul care s-a transformat într-un adevărat revoluționar în sânul polițiștilor sibieni, mai ales prin postările efectuate pe un grup de Facebook în care sunt doar angajați ai poliției sibiene, are nu mai puțin de 11 plângeri depuse împotriva sa. ”La solicitarea dumneavoastră vă comunicăm faptul că împotriva agentului de poliție nominalizat de dumneavoastră au fost formulate 11 sesizări/reclamații/petiții, în care au fost reclamate fapte de comportare necorespunzătoare în serviciu sau abuzivă, abuz în serviciu, divulgarea informațiilor secret de serviciu sau nepublice”, se arată într-o informare remisă către Ora de Sibiu, de cei de la IPJ Sibiu.

Patru dosare penale
Din cele 11 plângeri depuse împotriva lui Răduinea, patru sunt în prezent subiectul unor dosare penale, lucru confirmat și de IPJ Sibiu. ”În 4 situații, aspectele sesizate fac/au făcut obiectul unor dosare penale, competența de soluționare fiind declinată parchetelor de pe lângă instanțele de judecată. Cu privire la situația exactă a polițiștilor cercetați penal, pe tipuri de infracțiuni precum și soluțiile aplicate acestora, vă învederăm faptul că, acest aspect de activitate, nefiind un atribut al instituției noastre, nu putem comunica o situație relevantă în acest sens și corespunzătoare situației reale existente, sens în care vă rugăm să vă adresați Parchetelor de pe lângă instanțele de judecată situate pe raza de competență”, se mai arată în răspunsul trimis către Ora de Sibiu.

Două dosare ”grele” și cercetare la IGPR
În două dintre aceste dosare, Răduinea este acuzat de abuz in serviciu si fals material in inscrisuri oficiale, precum și de purtare abuziva, lipsire de libertate si abuz in serviciu. Ora de Sibiu va prezenta în zilele următoare detalii legate de aceste dosare precum și despre faptul că în momentul de față agentul de poliție face obiectul unei cercetări la IGPR, legat de mai multe acuzații grave la adresa sa, printre care și abuz în funcție și fals în declarații. foto: Facebook

CITEȘTE ȘI:

Probleme pentru polițistul „filmează tot”. IPJ Sibiu îl anchetează OFICIAL pe agentul Marian Răduinea!

Agentul ”filmează tot” reclamat la POLIȚIE. Două plângeri depuse la IPJ Sibiu!

VIDEO – RĂZBOI ÎN POLIȚIE la Sibiu. Polițiști trași pe dreapta și amendați de polițiști: ”ȘEFU M-A PUS!”

Poliţistul Marian Răduinea implicat într-un nou scandal la Sibiu. S-a luat la harță cu fostul arbitru Laszlo Sajtos. S-a lăsat cu amenzi şi plângeri!

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.