Teatru, spectacole și petreceri! Ce facem în Sibiu până luni

0 175

13417543_1142091059195236_488368682242735336_n

E final de săptămână și se potrivește cum nu se poate mai bine, pentru că și luni e zi liberă! Așa că nu trebuie ratat niciun moment de distracție, relaxare și bună dispoziție!

Evident, week-end-ul bun începe de vineri seara, în Ursus Cotton Pub. Aici M.I.L.F Party își așteaptă petrecăreții ca să dea tonul distracției în Sibiu. Nici seara de sâmbătă nu va fi mai prejos, pentru că petrecerea continuă. Și de dansat cu siguranță că vei dansa toată noaptea, dar nu ar strica să ai și o masă rezervată. La 0752268866 poți face asta.

La Imperium muzica bună se ascultă live. Vineri seara Maria Cojocariu și Alex Petre cu siguranță că vă vor încânta auzul. Duminică seara Fringe Festival vine în Imperium cu Miorița. Nu e de ratat, așa că fă repede o rezervare la 0369 454 69.

Festivalul Internațional de Teatru este pe ultima sută de metri. Dacă nu ai reușit să vezi foarte multe dintre spectacole până acum, mai ai încă timp. Vezi aici programul compelt atât pentru piesele indoor, cât și pentru spectacolele de stradă.

Sibiu Fringe Festival este și el în plină desfășurare. Ce e de văzut află de aici.

Atelierul de Meșterilit se organizează și în acest final de săptămână, la Teatrul Gong. Sâmbătă, își așteaptă micuții la ora 10 și 12. Detalii aici.

Sâmbătă și duminică Dirt-Track Speedway va umple aerul de praf, dar și de spectacol pe două roți. Se va desfășura pe stadionul Voința, iar detalii află de aici.

Christel Ungar își va lansa un volum de poezii bilingv. Evenimentul va avea loc duminică la Biblioteca ASTRA, în Sala Festivă, de la ora 13. Informații aici. 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...