Polisano Sibiu a fost nevoit să își schimbe directorul de resurse umane, după ce Adrian Stănese, cel care a ocupat această funcțuie timp de opt ani a plecat la o altă companie de top în domeniul sănătății-MedLife.

Adrian Stănese, un executiv care a ocupat timp de mai bine de opt ani funcţia de director de resurse umane al com¬paniei Polisano, a fost numit în funcţia de director de HR în cadrul MedLife, liderul pieţei de servicii medicale pri¬vate din România. El ocupă această poziţie din luna aprilie.
Absolvent al Facultăţii de Psihologie din cadrul Universităţii „Lucian Blaga“ din Sibiu, el a urmat şi două programe de masterat în cadrul aceleiaşi instituţii, iar în prezent este cursant al unui program de Executive MBA (International EMBA) oferit de şcoala de afaceri Cotrugli Business School. Stănese şi-a început cariera în HR în 2005 în cadrul companiei Business Service, unde a lucrat doi ani şi jumătate ca HR Senior Consultant, după care s-a angajat la Polisano, compania de distribuţie din cadrul grupului cu activităţi în domeniul medical deţinut de familia Vonica.
Din noua funcţie de la MedLife, grup controlat de familia Marcu, Stănese coordonează politicile de resurse umane pentru un efectiv de circa 3.000 de angajaţi.
Sursa www.zf.ro

Join the Conversation

2 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Sincer, portretul nu prezinta prea multa incredere si cam miroase ciudat aceasta schimbare ………este ca la spalarea de bani…