autostrada lucrari
FOTO arhivă

 

autostrada lucrari

Proiectul noii autostrăzi Sibiu- Pitești începe să prindă contur, dar mai târziu decât era preconizat. Până la finalul anului vor fi finalizate studiile geotehnice, deși acestea ar fi trebuit să fie gata la finalul lui iunie.

Studiile sunt cel mai important proiect de infrastructură rutiera din România și ar putea fi realizate până la sfârșitul anului, a declarat Nicolae Boțu, directorul firmei Proexrom, care se ocupă de aceste lucrări din cadrul studiului de fezabilitate, ce avea inițial ca termen de finalizare luna iulie 2016.
Am început forajele la Autostrada Sibiu-Piteşti încă din octombrie anul trecut. Se lucrează intens”, a spus Boţu.
„Avem 9 foreze de mari dimensiuni pe 4 din cele 5 troansoane, doar pe tronsonul 3 nu avem deocamdată”, a precizat directorul firmei care efectuează studiile geotehnice.
Acesta estimează că, în mod normal, prin iulie-august vor fi finalizate studiile pentru tonsoanele 1 şi 5. „La finele anului vor fi gata şi studiile pentru celelalte trei: 2,3 şi 4. Acestea din mijloc durează mai mult pentru că sunt cele mai grele, fiind în zonă de munte”, a explicat Nicolae Boţu.

Sursa www.radiocraiova.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

4 Commentarii

Comentariu

 1. Asa e, Sova si Ponta copy-paste faceau ceva, dar pentru ei. Adica mai furau ceva. Asa au facut repede autostrazi care s-au daramat in niciun an de la inaugurare si ne mai miram ca suntem aici. Pontacii cei mai hoti, iar sustinatorii lor, absolut toti acesti sustinatori, ori sunt la fel ca ei, ori au mintea-n calcaie.

 2. O intarziere dupa alta. De ce nu se puteau pune cele 9 utilaje mai intai pe capete, ca sa se dea drumul mai departe asa cum s-a spus? Pe la minister si pe la CNADNR, un tampitel dupa celalalt. Macar nu mai este penibilul-penibililor, escrocul Shova. Ponta si Sova ar trebui internati pe viata la glumeti.

  1. Goe tampitelule Ponta si sova, daca mai erau faceau ceva , dar astia ce fac? Zero km de autostrada…

   1. @un dobbitock impasibil:
    sova si pontanacul au taiat panglicile la lucruri facute de altii. La Arad-Nadlac nu au stiut cum sa gestioneze criza care a aparut, iar despre autostrada demolata, data in exploatare fortat ca sa realegem escrocii, nu mai vorbesc. Tot ce au facut este ca si-au tras-o intre ei la ochiul maro si au furat cat au putut. Probabil ca si tu esti funndas/dosnic/indaratnic de iti place asa de mult de ei.