S-a încheiat un proiect important. Profesori sibieni au fost în Turcia la ultima întâlnire

194

13346781_1394039303956553_7599076301304066763_n

În cursul lunii iunie, trei cadre didactice de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă  Turnu Roşu ( Gruncă Anca, Şiclovan Ecaterina, Streinu Buta Alina) au  participat la ultima întalnire a proiectului ,,Suntem pe aceeaşi scenă cu asemănările şi deosebirile dintre noi’’proiect Erasmus + finantat de Comisia Europeana, în localitatea Burhaniye, Turcia.

Această întalnire a reunit 11 profesori  din cele patru şcoli partenere în proiectul      Erasmus +: Eichendorff Gymnazium Ettlingen – Germania, Kemer Vocationaland Tehnical  ,,Anatolian High School” din Burhanie – Turcia, Profesionala Gimnaziya Poturizam ,,D-r Vasil Beron” – Bulgaria, Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Turnu Roşu – România.

Acest proiect s-a desfăşurat pe o perioadă de doi ani ( între 2014-2016) şi a fost coordonat de echipa bulgară.Din partea institutiei noastre au participat pe parcursul celor doi ani un număr de 26 de cadre didactice in cele 4 sesiuni de mobilități ale proiectului,sesiuni în urma cărora participanții au venit cu experiențe noi pe care le-au folosit în activitățile curente.

În cadrul proiectului s-au realizat, de către fiecare echipă, următoarele produse: două piese de teatru, o culegere de piese de teatru representative pentru fiecare țară, calendare, dicționare bilingve etc.

Chiar dacă a fost ultima reuniune a proiectului legăturile create între membrii participanți (profesori și elevi) vor continua și pe viitor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.