Eveniment special la Copșa Mică la încheierea anului școlar

0 240

Retragere cu torte copsa

Orașul Copșa Mică cunoscut pentru sondele de gaz metan și pentru activitatea furnalelor a reușit să păstreze vii simbolurile focului și ale luminii. Focul de la Sărbătoarea Ionilor, lumânările aprinse în memoria eroilor neamului  sunt doar câteva din evenimentele marcant ale orașului în care ieri a avut loc un eveniment important: Retragerea cu torțe la Școala Gimnazială Copșa Mică.DSC07727

DSC07715

Ajunsă la cea de a zecea sa ediție, festivitatea de absolvire a ciclului gimnazial a școlii din oraș va ocupa un loc important în memoria elevilor de clasa a VIII-a. Festivitatea de închidere a anului școlar și retragerea cu torțe a elevilor de clasa a VIII-a a avut loc în curtea școlii în prezența familiilor și a prietenilor. Ritualul retragerii cu torțe, ajuns la cea de a 10-a aniversare, simbolizează trecerea elevilor din ciclul gimnazial în cel liceal.

Absolvenții școlii dar și cei prezenți au avut parte și de momente artistice pregătite de ceilalți elevi ai școlii: dansuri populare și moderne, majorete, recitaluri de muzică ușoară. Festivitatea s-a încheiat într-o atmosferă relaxantă cu o periniță românească la car au luat parte toți cei prezenți.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...