MEGA LICHIDAREA DE STOC de haine SE ÎNTOARCE. Reduceri IMBATABILE la peste 10.000 de articole!

954

magazin 3Inițiatorii celei mai mari lichidări de stoc de haine din Sibiu, se întorc cu o ofertă la fel de imbatabilă ca și cea din primăvară. Reprezentantele sexului frumos sunt chemate să își completeze garderoba de vară cu haine și accesorii de la branduri germane de top, la prețuri ce pornesc de la 5 lei bucata. Promoțiile le puteți găsi la magazinul Fashion Club din Sibiu Shopping City (de lângă Benvenuti).

Cu siguranță că doamnele și domnișoarele vor fi cele mai încântate de o asemenea veste. Cei de la Fashion Club revin așa cum au promis în primăvară, cu o nouă MARE LICHIDARE de stocuri de haine și accesorii pentru damă.
Cum sezonul estival este practic la început de drum pentru sibience este o ocazie mai mult decât potrivită ca să își înoiască garderoba de sezon. magazin 2Vorbim de blugi, tricouri, maiouri, încălțăminte, accesorii și chiar și genți, care au reduceri de până la 70 la sută. ”Avem un stoc important de haine de vară, iar prețurile sunt mai mult decât atractive. La accesorii încep de la 5 lei, iar la haine de la 14 lei. Sunt reduceri de până la 75 la sută și sunt pregătite peste 10.000 de produse, așa că așteptăm pe toată lumea la cumpărături”, spun cei de la Fashion Club.papuci magazinReduceri timp de o săptămână
Promoțiile le puteți găsi la magazinul Fashion Club din Sibiu Shopping City. Acolo timp de o săptămână, începând de sâmbătă 25 iunie, găsiți cele peste 10.000 de produse confecționate de branduri germane de renume și de calitate excelentă. Programul magazinului este zilnic între orele 10.00 – 22.00, iar facă vreți să prindeți reducerile de până 75 la sută, cel mai bine este să mergeți chiar din primele zile la cumpărături.haine la reduceri ”Hainele sunt de o calitate excelenta, iar reducerile sunt asa de mari pentru că dorim să facem loc în magazin pentru noua colecție de îmbrăcăminte și acesorii”, mai spun cei de la Fashion Club. Așadar poftiți la shopping!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi