Sibian arestat pentru că cultiva CANABIS într-o fermă și acasă. Zeci de kilograme găsite la percheziții!

423

canabisUn bărbat de 41 de ani originar din Mediaș a uimit polițiștii care au descins într-o fermă situată la marginea orașului. Acesta cultiva nestingherit aproape 200 de plante de canabis atât în fermă cât și în locuința personală. Halasz Dan Ioan a fost reținut pentru trafic de droguri de mare risc.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu şi procurorii D.I.I.C.O.T. au pus în executare un mandat de aducere privind un medieșean, bănuit că ar desfășura activități pe linia traficului de droguri de risc. La data de 23 iunie a.c., a fost pus în executare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 41 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, bănuit că ar fi dezvoltat mai multe culturi de canabis, atât outdoor, cât si indoor, în locuința în care locuia fără forme legale din mun. Mediaș.

Canabis și acasă și la fermă
În fapt, la data de 21 iunie, în urma unei percheziții domiciliare efectuate la locuința bănuitului de către polițiștii medieșeni, în curtea imobilului au fost descoperite aproximativ 90 de plante de canabis, precum și patru ghivece cu plante de același gen, amplasate în interiorul imobilului.
În urma investigațiilor, în afara localității Mediaș a mai fost identificată o cultură de canabis outdoor de aproximativ 170 de plante, cultură plantată și îngrijită de către persoana în cauză. După desfiinţarea acestei culturi de canabis, a rezultat o cantitate de 77 kg masă vegetală verde – plante de canabis.

Reținut pentru 24 de ore
În cauză, procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a medieșeanului, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată, faptă prevăzută și pedepsită de art.2 al.1 din Legea nr.143/2000. În cursul acestei zile va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.