accident milea sibiu

accident milea sibiuUn accident ușor s-a petrecut luni dimineață pe bulevardul Vasile Milea din Sibiu. Se pare că este vorba de o tamponare ușoară. Un alt accident a avut loc duminică pe Rahovei.  O șoferiță a fost accidentată.

Accidentul de luni dimineață s-a produs în jurul orei 11.35 pe Vasile Milea. Vorbim de o tamponare ușoară în care a fost implicat și autoturismul Ford din fotografie.
Un alt accident s-a produs duminică pe strada Rahova. Un conducător auto, în vârstă de 58 de ani, sibian, în timp ce conducea autoturismul pe str. Rahova, nu păstrează o distanță de siguranță față de un autoturism oprit regulamentar în dreptul unui imobilul (autoturism condus de un bărbat din Bradu, în vârstă de 39 de ani),  proiectându-l în autoturismul din față, oprit și el regulamentar, la volanul căruia se afla o femeie de 35 de ani, domiciliată în județul Alba. În urma evenimentului, o pasageră din mașina condusă de femeia de 35 de ani a fost ușor accidentată. Polițiștii rutieri continuă cercetările. Foto: Info Trafic Jud. Sibiu – Facebook

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns