Conceptul ”Coffee TO GO” prinde la Sibiu. De unde cumpărăm CEA MAI BUNĂ CAFEA ”la pachet”!

2.357

cafea to goCafeaua este cel mai bun energizant dimineața devreme, când nimic nu pare să ne intre în grații. Este cea mai bună băutură și la orele amiezii, când în pauza de masă simțim nevoia de ceva revigorant. De cele mai multe ori nu avem timp să o preparăm acasă și să o savurăm pe îndelete.

Așa că de puțin timp, în Sibiu a apărut conceptul ”TO GO”. Și așa ne simțim ca în filmele americane, când protagoniștii, mereu pe fugă, se opresc la câte o cafenea, iau repede o cafea și o briosă și se întorc la muncă sau o sorb pe o bancă  într-un parc.
Sibiul are câteva cafenele de acest fel, iar cafeaua este delicioasă.

Mug-ul cu ”îmbrățișări” de cafea pe Dumbrăvii
Hug the Mug este una dintre ele. Situată pe Calea Dumbrăvii nr. 16, este cam în drumul tuturor către serviciu. Așa că dacă treceți pe acolo, nu ezitați să intrați. Cafeaua 100% arabica promite multe. Și aveți de unde alege: mai multe sortimente de espresso, cappuccino sau cafea cu lapte. Și pentru ca micul dejun să fie complet, lângă cafeaua ”TO GO” merge de minune un croissant sau un cookie.hg1
Cei care au trecut pe acolo au început ziua bine. ”În sfârșit, o cafenea mult așteptată de către mine, care într-adevăr reușește să se ridice la standardele cafenelelor din străinătate. O ambianță plăcută, o calitate excelentă a cafelei și o servire de-asemenea. Recomand cu încredere!”, spune un client pe pagina de Facebook a cafenelei. ”O cafenea interesantă, șic și primitoare. Cafeaua este foarte bună, iar fursecurile cu ciocolată delicioase. Servirea a fost excelentă și cu siguranță mă voi întoarce”, spune o altă sibiancă ce a plecat cu cafeaua la pachet de la Hug the Mug.

”Cafia” bună și la Lara Coffee Shop. Plină de energie!
Dacă însă veniți din altă parte a orașului, și aveți drum pe Mihai Viteazu, trebuie să opriți la numărul 3. Aici, o altă cafena ”To GO”, Lara Coffee Shop, vă garantează arome dintre cele mai bune.lara2Arabica este cafeaua care vă trezește dimineața, iar dacă mai puneți și un biscuite crunchy lângă, cu siguranță că nimic nu vă mai stă în cale. Nici un cappuccino de la LARA nu e de neîncercat. Sau, dacă zilele acestea vă e foarte cald, o limonadă cu mentă vă va răcori. Și pentru la iarnă, țineți minte că un ceai cald luat tot de aici vă va pune pe picioare.
Gusturile sibienilor în materie de cafea se pare că se îndreaptă către Lara. ” Îmi energizați diminețile! Best coffee in town”, spune un sibian care a băut cafea de aici. „Forget love, Fall in coffee” spune un altul pe pagina de Facebook a cafenelei.

Cafea din Italia pe malul Cibinului
Stravagante Caffee este o cafenea de unde pleci cu licoarea la pachet, dar și un loc unde te poți așeza să o savurezi în liniște, pe strada Fuiorului, în zona râului Cibin. Și ai de unde alege, între cele peste 30 de sortimente, dar și din cele câteva zeci de tipuri diferite de ceai.stravagante
Cafeaua adusă direct din Italia pentru a-ți încânta diminețile, nu poate fi decât excelentă. Cei de la Stravagante au mereu oferte pentru tine, pentru ca ziua să înceapă numai bine: pe lângă minunata cafea ”TO GO”, poți pleca cu un sandwich sau cu o prăjitură delicioasă, al cărei gust de ciocolată îl completează perfect pe cel al cafelei.
După cum spuneam, la Stravagante totul este la superlativ ” O atmosfera calda, o cafea minunata pregătită de un om minunat!Felicitari și pentru cei care vin în Sibiu recomand sa nu rateze o cafea la Stravagante!”, scrie un client pe pagina de Facebook a cafenelei. ”Sunt absolut incantata de calitate, in toate aspectele: ambianta, servire, gust, varietate.”, este de părere o altă sibiancă ce își bea des cafeaua de aici.

”To go” și la Arhivă
Arhiva de Cafea și Ceai, de pe strada Arhivelor asigură cea mai bună cafea ”TO GO” din centrul Sibiului. Așezată strategic, locația uimește încă de la intrare. Mirosul cafelei din toată lumea face grea alegerea. Așa că nu vă rămâne decât să încercați toate sortimentele, pe rând. Și când le veți fi terminat, le veți lua de la început, pentru că dependența va fi deja instalată. Biscuiții cu ovăz, cei scoțieni sau cei cu ciocolată se vor ”lipi” și ei de voi, așa că fidelitatea este asigurată. Și unde să mai punem delicioasele prăjituri de casă!arhiva
”Probabil cea mai buna cafea din tot Sibiul. Muzica excelentă, o varietate mare de cafea, ceai, prăjiturele și da, vinuri.” Este recenzia unui client, postată pe pagina de Facebok a locației. ” Cafea super buna, atmosfera placuta, muzica relaxanta, toate imbinate perfect intr-un local mic si dragut cu un personal de 10 puncte !!! ”, scrie un alt sibian care și-a băut cafeaua de la Arhive.
Dacă știți alte locuri cu cafea ”TO GO” bună, bună, spuneți-ne și nouă! Nu e de ratat așa ceva!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. doar eu scrie

    cafeaua de la mine de acasa e cea mai buna!

  2. Coffee scrie

    Ati uitat si de „The Refresh” din Piata Mare, langa sediul FDGR. Foarte buna cafeaua si la ei 🙂
    Confirm si pentru Hug the Mug si am auzit din mai multe surse ca si cafeneaua de pe langa strada Malului e super OK.

    Pe restul urmeaza sa le incerc, multumim de sfaturi

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.