Britanicii invitați să se mute în Ardeal, la Sibiu sau Cluj. Site-ul acesta a devenit viral

0 213

piata mica

Britanici sau nu, dar nemulțumiți de BREXIT, pot pleca oricând din Marea Britanie. Și nu trebuie să caute prea mult o altă destinație, pentru că un site ce deja face furori îi invită pe toți la Sibiu sau Cluj.

www.transylvaniabeyond.com prezintă cele două orașe și Transilvania în general, cu tot ce au mai bun. Cel mai puternic argument pentru ca britanicii să se mute aici este că și Prințul Charles se simte la noi ca acasă.
Apoi peisajele și parcurile naționale, unice în Europa ar trebui nu doar vizitate, ci făcut din ele tărâmurile unui nou domiciliu.
De preferat ar fi ca cei care s-ar putea muta aici să fie oameni tineri, cu idei inovative, așa că tehnologia și oportunitățile de afaceri sunt importante. Așa că site-ul se laudă că la noi Internetul are cea mai mare viteză din Europa și că tot aici sunt cei mai mulți specialiști în IT.
Nici la capitolul cafenele și locuri de recreere nu stăm rău, iar Festivalurile sunt cele mai tari din Europa.
Încet, încet însă, site-ul se îndreaptă către scopul său: atragerea de potențiali investitori sau oameni care doresc să deschidă o afacere în Transilvania.
Aceștia sunt ”momiți” cu costurile de începere a unei afaceri, care sunt mult mai mici decât în Marea Britanie. Și pentru că oamenii de afaceri călătoresc, aceștia sunt informați că aeroporturile din Cluj și Sibiu au conexiuni foarte bune cu multe dintre aeroporturile europene.
Și pentru că cei care se mută aici trebuie să aibă în vedere toate aspectele, li se spune că se poate trăi foarte bine cu bani mai puțini ca în UK, că sistemul privat de sănătate este excelent și că mâncarea este delicioasă.
Așa că Transilvania nu mai are nevoie decât de un singur lucru: de britanicul care vrea să se mute aici!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.