Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor și, din acest motiv, va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Mediaș, situat pe Strada Sibiului, nr. 70. Acesta va fi închis în zilele de 12 și 13 iulie, urmând a se redeschide în data de 14 iulie.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.
În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. În acest sens, anumite articole, precum vinul sau cosmeticele, se vor bucura de o zonă special rezervată pentru ele, astfel încât să ofere o mai bună vizibilitate a întregii game de produse. Totodată, zona dedicată mezelurilor, cărnii și produselor lactate va fi extinsă. Mai mult, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.
De la redeschiderea de joi, 14 iulie, până duminică, 17 iulie, magazinul Lidl din Mediaș, situat pe Strada Sibiului, nr. 70, îi va așteapta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri.

Comentariul meu

Lasă un răspuns