Ea este ”Doamna cu pantofi albaștri”. Judecătoarea e acum celebră în toată România

0 881

folea cameliaJudecătoarea care este personajul principal în epistola avocatei sibiene Mădălina Scutelnicu, care a ajuns să fie distribuită de zeci de mii de oameni pe Facebook este Camelia Folea.

Personajul principal din ”Doamna cu pantofi albaștri”, o postare a avocatei Mădălina Scutelnicu din Sibiu care a înduioșat întreaga Românie și a devenit virală pe Facebook este judecătoarea Camelia Folea de la Judecătoria Blaj.
Camelia Folea a fost numită judecător prin decret prezidențial în 1998 la Judecătoria Blaj, unde în anul 2012 a fost președinte delegat. Potrivit declarației de avere, aceasta deține un apartament și o garsonieră în Blaj, dar și un apartament în Cluj-Napoca. În declarația de avere apare că are un fiu, dar nu este trecut nimic la rubrica “soțul”.

VEZI ȘI: DREPTATEA poartă pantofi albaștri – INCREDIBILA POVESTE A REGĂSIRII unei mame cu copilul ei, într-o sală de judecată
Speranța are pantofi albaștri. Este culoarea ce a readus unei mame zâmbetul pierdut în urmă cu un an și șase luni. De atunci nu și-a mai văzut copilul. E greu, pentru ea a fost și mai și. Că dragostea dintre o mamă și copilul ei este o legătură ce nu poate fi ruptă niciodată….e un clișeu verbal. Dar supriza vine acum: UN MAGISTRAT a reușit să rupă rutina cuvintelor și a arătat că cel mai firesc lucru din lume este într-adevăr, indestructibil, iar o avocată din Sibiu a trăit pe viu experiența.
Citește AICI povestea care a înduioșat întreaga Românie!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.