Ea este ”Doamna cu pantofi albaștri”. Judecătoarea e acum celebră în toată România

973

folea cameliaJudecătoarea care este personajul principal în epistola avocatei sibiene Mădălina Scutelnicu, care a ajuns să fie distribuită de zeci de mii de oameni pe Facebook este Camelia Folea.

Personajul principal din ”Doamna cu pantofi albaștri”, o postare a avocatei Mădălina Scutelnicu din Sibiu care a înduioșat întreaga Românie și a devenit virală pe Facebook este judecătoarea Camelia Folea de la Judecătoria Blaj.
Camelia Folea a fost numită judecător prin decret prezidențial în 1998 la Judecătoria Blaj, unde în anul 2012 a fost președinte delegat. Potrivit declarației de avere, aceasta deține un apartament și o garsonieră în Blaj, dar și un apartament în Cluj-Napoca. În declarația de avere apare că are un fiu, dar nu este trecut nimic la rubrica “soțul”.

VEZI ȘI: DREPTATEA poartă pantofi albaștri – INCREDIBILA POVESTE A REGĂSIRII unei mame cu copilul ei, într-o sală de judecată
Speranța are pantofi albaștri. Este culoarea ce a readus unei mame zâmbetul pierdut în urmă cu un an și șase luni. De atunci nu și-a mai văzut copilul. E greu, pentru ea a fost și mai și. Că dragostea dintre o mamă și copilul ei este o legătură ce nu poate fi ruptă niciodată….e un clișeu verbal. Dar supriza vine acum: UN MAGISTRAT a reușit să rupă rutina cuvintelor și a arătat că cel mai firesc lucru din lume este într-adevăr, indestructibil, iar o avocată din Sibiu a trăit pe viu experiența.
Citește AICI povestea care a înduioșat întreaga Românie!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi