VIDEO – Cum a sărbătorit criminalul care a fiert copilul amantei în sodă caustică după oribila faptă. Chef de pomină la Sibiu

0 561

criminal 2Cei doi amanți care au fiert un băiețel într-un cazan din curtea unei locuințe din satul sibian Zlagna, au tras un chef de pomină la scurt timp după oribila faptă. Tunde și Antonio au mers la un local din Sibiu și au dansat de mama focului pe manele.

Mama care şi-a fiert băieţelul în oala cu sodă caustică pentru a ascunde crima comisă de amantul italian şi asasinul sadic au tras un chef de pomină după ce au făcut săpun din copilaşul de trei ani.
Un filmuleț video demonstrează cât de mult au „suferit” criminalul Antonio Zaccagna şi concubina care şi-a fiert propriul copil în oala cu sodă caustică, anunta spynews.ro. Filmul, realizat la câteva luni după ce asasinul şi complicea au comis oribila faptă, îi arată pe ce doi „porumbei” extrem de fericiţi, dansând de mama focului, la o petrecere organizată într-un local din judeţul Sibiu.
Antonio Zaccagna a fost trimis în judecată, recent, pentru uciderea fiului lui Tunde.

VEZI ȘI: Criminalul care a omorat un copil si apoi l-a fiert in soda caustica a vrut sa se sinucida
Culmea, în dosarul respectiv Tunde are calitatea de parte vătămată, deşi chiar ea a fiert cadavrul băiatului în sodă caustică. Nu singură, ci împreună cu italianul criminal şi fratele şi sora ei. După cum chiar procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, patru persoane au participat la distrugerea cadavrului băieţelului: Zaccagna, Tunde, fratele şi sora lui Tunde: „În noaptea de 28 aprilie 2013, în timp ce cadavrul copilului fierbea pe sobă, în bucătărie, cei patru stăteau la masă, la câţiva paşi. Din când în când, mergeau, pe rând, ca să amestece în oala cu trupul băieţelului, şi, fiindcă scheletul acestuia nu se dezintegra, au amestecat în cazan timp de zece ore. La final, când cadavrul s-a transformat într-o masă gelatinoasă, Zaccagna a plecat cu recipientul pe malul unui râu, unde l-a vărsat parţial. La un moment dat, şi-a făcut apariţia un localnic, iar italianul s-a speriat să nu fie prins. Aşa că luat cazanul şi a plecat în altă parte, unde vărsat restul conţinutului”. Urmăriți mai jos imaginile video cu cei doi amanți.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.