Aveți grijă cum circulați în week-end. Polițiștii vor fi pe stradă

1 185

actiune politia rutiera

În scopul reducerii numărului și consecințelor accidentelor rutiere și pentru creșterea vizibilității polițiștilor în stradă, în perioada 08 – 10.07.2016, la nivelul județului Sibiu vor fi desfășurate ample acțiuni preventiv-reactive, în sistem integrat, fiind folosite efective din structurile de ordine publică, poliție rutieră și poliție transporturi.

La acțiuni vor participa, în sistem integrat, efective mărite de poliție rutieră, ordine publică cu atribuții pe linie rutieră și polițiști de la transporturi. Totodată, polițiștii vor utiliza în activități dispozitivele de măsurare și înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor din dotarea Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Acțiunile sunt subscrise obiectivului general asumat de statele membre U.E., de reducere cu 50% a mortalităţii din accidente rutiere în perioada 2010-2020 şi Calendarului de activităţi al poliţiei rutiere pentru anul 2016.

Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice, POLIȚIA RUTIERĂ recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. ESE scrie

    Ca o curiozitate , CAM CE METODE SE APLICA LA AUTOVEHICULELE FARA NUMERE CE TRANSPORTA LEMNE NOAPTEA SI , MAI ALES LA SFARSIT DE SAPTAMANA !!!!…..prin SURA >?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.