actiune politia rutiera

În scopul reducerii numărului și consecințelor accidentelor rutiere și pentru creșterea vizibilității polițiștilor în stradă, în perioada 08 – 10.07.2016, la nivelul județului Sibiu vor fi desfășurate ample acțiuni preventiv-reactive, în sistem integrat, fiind folosite efective din structurile de ordine publică, poliție rutieră și poliție transporturi.

La acțiuni vor participa, în sistem integrat, efective mărite de poliție rutieră, ordine publică cu atribuții pe linie rutieră și polițiști de la transporturi. Totodată, polițiștii vor utiliza în activități dispozitivele de măsurare și înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor din dotarea Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Acțiunile sunt subscrise obiectivului general asumat de statele membre U.E., de reducere cu 50% a mortalităţii din accidente rutiere în perioada 2010-2020 şi Calendarului de activităţi al poliţiei rutiere pentru anul 2016.

Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice, POLIȚIA RUTIERĂ recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Ca o curiozitate , CAM CE METODE SE APLICA LA AUTOVEHICULELE FARA NUMERE CE TRANSPORTA LEMNE NOAPTEA SI , MAI ALES LA SFARSIT DE SAPTAMANA !!!!…..prin SURA >?