Muzeul în Aer Liber din Sibiu animat vineri seară de un maraton inedit

0 228

cros in muzeuAproximativ 300 de concurenţi din România, Anglia şi Republica Moldova, au acceptat provocarea Night Cross Challenge şi vor alerga în această seară pe aleile din Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA, în cursa pentru titlul de Best Runner 2016.

Startul competiţiei va fi dat în jurul orei 22.00 din zona scenei de pe lac, însă concurenţii şi susţinătorii acestora sunt invitaţi începând cu ora 20.00 să sosească la locaţie şi să admire peisajul nocturn al morilor de vânt din Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului, să valideze înscrierea şi să preia numerele de concurs. Concurenţii au intrat în competiţie la două mari categorii de concurs, Hobby (traseu 5 km) şi Avansaţi (traseu 10 km), pe diferite categorii în funcţie de sex şi vârstă.
Alergătorii care vor obţine cel mai bun timp şi se vor clasa pe locurile 1,2,3 la fiecare categorie de concurs vor primi diplome, medalii şi premii din partea sponsorilor. Festivitatea de premiere a fost programată la ora 23.30, în cadrul căreia cei mai buni alergători vor fi premiaţi de organizatori sub aplauzele publicului spectator. Cel mai bun alergător la grupa Avansaţi 10 km, va fi premiat cu 100 euro şi va primi titulatura de Best Runner 2016.
Night Cross Challenge se desfăşoară anul acesta sub sloganul “Protejaţi Pădurile României” şi este o acţiune inedită pentru Sibiu, prin locaţia aleasă şi perioada de desfăşurare, pe nocturnă. Mai mult decât o competiţie de alergare, evenimentul este un prilej de a admira peisajul superb al Muzeului  pe nocturnă, de a socializa şi de a petrece timpul liber la aer curat alături de prieteni, într-o atmosferă animată de muzică şi bună dispoziţie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.