Save the date pentru sâmbătă, pe 9 iulie, când va avea loc cea de-a treia ediție a Backyard Party, un concept de eveniment care își propune sa reunească DJ cunoscuți și activități în aer liber într-o petrecere de vară de neuitat!

Pe tot parcursul petrecerii, veți avea parte de activități dintre cele mai diverse și amuzante. Iubitorii de sporturi se pot întrece în partide de volei, fotbal sau badminton, în cel mai frumos cadru, iar ochelarii de soare și zâmbetele fac parte din dresscode. Pentru amatorii de distracție, care nu se tem să se răcorească sub orice formă, Backyard Party propune activități ca water fights sau beer-pong. De la Backyard Party nu va lipsi nici muzica bună. Pregătiți-vă să vă răcoriți pe beat-urile invitaților speciali, DJ Alex Zara și DJ Cipi Hampu. Pe tot parcursul petrecerii, veți găsi burgeri, cocktail-uri, înghețată, fructe și multe altele, la standurile partenerilor Backyard Party. Evenimentul va avea loc la Club Ecvestru Șelimbăr, sîmbătă, 9 iulie începând cu ora 13:00.

Iniţiativa aparţine unor tineri din Sibiu , Pinciu Christian si Ionuţ Veştemean ,și va fi realizat în parteneriat cu White Rabbit Summer. Activitățile vor fi pe bază de jetoane, care se pot achiziționa de la intrare.
Pretul unui bilet este de 15 RON. Caută-ne pe Facebook – Backyard Party, sau după hashtag-ul #iZambet și alătură-te unei altfel de petreceri, perfectă pentru o zi toridă de vară! Evadează din rutină și alege muzica bună, mâncarea pentru toate gusturile și cele mai distractive activități în natură, la Backyard Party 2016!

Ultima oră

Comentariul meu