Sibiul printre orașele care atacă supremația Bucureștiului în privința șantierelor de construcții

0 356

casa nouaPatronul producătorului de materiale de construcții AdePlast, spune că în București se concentrează cele mai multe lucrări de termoizolații, dar orașe precum Sibiu, Galați sau Bacău vin puternic din urmă în ultima perioadă.

Bucureştiul concentrează cele mai multe lucrări de termoizolaţii, însă contrastul este foarte mare faţă de oraşele mici şi medii din ţară, spune Marcel Bărbuţ, proprietarul producătorului de materiale de construcţii AdePlast. În primul semestru, compania a realizat o creştere de 137% la export pe termosistem.
„Bucureştiul este campion la termoizolaţii şi este firesc. Însă sunt foarte multe oraşe în ţară unde astfel de lucrări nu s-au realizat deloc până acum. Şi aici ne referim la oraşe mici şi medii, unde blocurile nu au suferit nicio intervenţie de 40-50 de ani, reabilitările devenind deja stringente. Este un moment extrem de propice pentru ca administraţiile locale să îşi dea mâna cu asociaţiile de locatari şi cu cetăţenii pentru a se face ceva consistent în acest sens, mai ales că alegerile s-au încheiat, iar noii edili trebuie să îşi demonstreze abilităţile pentru care au fost votaţi. Fondurile chiar nu mai sunt o problemă, iar produse de calitate la preţuri corecte pot fi accesate direct de la producătorii români“, explică Marcel Bărbuţ în zf.ro. foto: O Casă Nouă Șelimbăr

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...