fbpx

Stadiul lucrărilor în prezent în municipiul Sibiu. Încep lucrări pe două bulevarde importante

0 300

strada O_elarilor lucrariMunicipalitatea sibiană are în prezent deschise mai multe șantiere de reabilitare și modernizare a arterelor din oraș. Din aceste zile se vor demara lucrări și pe Milea și Victoriei.

Pe bulevardul Corneliu Coposu lucrările au început din Piața Unirii și sunt deja efectuate pe partea stângă, până în zona parcării de la Sala Thalia. Pe această arteră săpăturile s-au realizat în marea majoritate în zona verde de lângă Zidul Cetății. Termenul de finalizare al lucrării este 1 noiembrie 2016.
Pe șoseaua Alba Iulia lucrările au început din zona sensului giratoriu de la Metro, pe trotuarele de pe ambele părți ale străzii. Pe partea dreaptă în sensul de mers spre oraș lucrările au fost deja efectuate până în zona Lidl, iar pe partea stângă se lucrează la intersecția cu strada Grâului. Termenul de finalizare a lucrării este 8 noiembrie 2016.
Pe Calea Dumbrăvii săpăturile au început de la sensul giratoriu de la Cimitirul Municipal și au înaintat pe partea dreaptă până la intersecția cu strada Lămâiței. Pe trotuarele de pe cealaltă parte a străzii s-au executat deja lucrările pe porțiunea dintre strada Dimitrie Anghel și strada Mihail Sebastian. Pe această stradă săpăturile s-au realizat preponderent în trotuar. Termenul de finalizare a lucrării este 8 noiembrie 2016.

Încep lucrările și pe bulevardele Vasile Milea și Victoriei
Săptămâna aceasta vor începe lucrările și pe ultimele două artere incluse în acest proiect, bulevardul Victoriei și bulevardul Vasile Milea.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.