Transparență totală la primăria Avrig. Prima decizie importantă a noului primar

0 641

primar avrigAvrigenii primesc o primă veste importantă din partea administrației locale. Sedintele Consiliului Local Avrig vor fi inregistrate video si vor putea fi urmarite pe site-ul primăriei.

Primaria Avrig asigura transparenta totală in procesul de luarea a deciziilor si la initiativa noului primar, David Adrian-Dumitru si a noului Consiliu Local, toate sedintele Consiliului Local Avrig vor fi inregistrate si postate pe site-ul Primariei Orasului Avrig la adresa www.primaria-avrig.ro sectiunea Consiliu Local.
Astfel, toti cetatenii Avrigului vor cunoaste in cel mai scurt timp cum se desfasoara discutiile si cum se iau deciziile in administratia publica locala.
”Asa cum mi-am si propus din campania electorala doresc sa devenim un model in ceea ce inseamna TRANSPARENTA in procesul de decizie dar si in modul cum este cheltuit banul public. Am ales ca primul pas sa fie inregistrarea sedintelor Consiliului Local si postarea lor pe site-ul Primariei Orasului Avrig. Suntem la inceput si testam toate modalitatile de indeplinire a acestui obiectiv legat de costuri, timp, rapiditatea cu care sunt postate. Consider ca doar asa putem sa stabilim o relatie normala intre Primarie si cetatenii Avrigului, ei putand sa afle in timp real in ce mod se iau deciziile in administratia publica locala si cum le reprezentam interesele tuturor celor care si-au pus sperante in noi”, a declarat David Adrian-Dumitru, Primarul Orasului Avrig.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.