Biciclete furate în plină zi la Sibiu. Au o valoare de peste 22.000 de lei!

1 470

bicicleteUn bucureștean a trăit clipe de coșmar la Sibiu. Omul aflat în transit prin oraș, a parcat mașina pe Coposu și a mers să viziteze orașul. Trei tineri din Sighișoara și Blaj au furat cele două biciclete aflate pe plafonul mașinii și au dispărut. Poliția i-a prins la Sighișoara, iar cele două biciclete în valoare de peste 22.000 lei au fost recuperate.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au reușit miercuri, în baza activităților investigativ-operative desfășurate, identificarea și reținerea a trei bărbați bănuiți de furtul a două biciclete. În data de 16 iulie, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la furtul a două biciclete, prejudiciul reclamat fiind de aproximativ 22.500 de lei.
În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu s-a stabilit faptul că, autori necunoscuți, au sustras cele două biciclete de pe plafonul unui autoturism, prin forțarea sistemelor de închidere ale suportului. Polițiștii au stabilit faptul că furtul s-a produs în timpul zilei, în intervalul orar 14.30 – 16.30, în timp ce autoturismul se afla parcat pe b-dul C. Coposu din municipiul Sibiu.

I-au prins la Sighișoara
Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, în urma activităților investigativ-operative desfășurate și administrării probelor ridicate de la fața locului, au identificat și reținut 3 bărbați bănuiți de săvârșirea acestei fapte. Totodată, polițiștii au recuperat cele două biciclete, urmând a fi restituite în cursul acestei zile proprietarului. ”Împotriva celor trei bărbați, cu vârsta cuprinsă între 23 – 26 de ani, domiciliați în localitățile Blaj (județul Alba) și Sighișoara (județul Mureș) s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. foto: arhiva

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Biciclete scrie

    Le-ar fi trebuit suporturi pentru biciclete mult mai eficiente, care sa nu permita furtul acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...