Un sibian a evadat dintr-un penitenciar din județul Timiș. Cine este acesta

271

evadareUnul din cei doi deținuți care au evadat miercuri după amiază din centrul de detenție de la Buziaș este din județul Sibiu. Acesta se numește Gavril Bogdan, are 25 de ani și este originar din Șeica Mare.

Potrivit agerpres.ro, unul dintre cei doi a fost condamnat la 1 an și opt luni pentru furt, iar celălalt — 7 ani, pentru omor. ”’Miercuri, în jurul orei 17,00, s-a constatat că deținuții Gavril Bogdan și Iulko Zoltan au părăsit punctul de lucru din cadrul secției exterioare Buziaș, unde prestau activități lucrative fără supraveghere. În vederea capturării deținuților, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situații, respectiv blocarea căilor de acces pe posibile direcții de deplasare, alarmarea personalului unității, trimiterea de urgență a mai multor echipe de căutare formate din angajați ai Penitenciarului Timișoara, precum și cooperarea cu Inspectoratul de Poliție Timiș, Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș și Poliția de Frontieră” se precizează în comunicatul dat de Penitenciarul Timișoara. Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanțele care au condus la producerea evenimentului.
Cei care-i pot identifica sau care dețin informații despre evadați sunt invitați să sune la numărul unic de urgență 112 sau să contacteze Penitenciarul Timișoara, la telefon 0256.20.00.30.
Gavril Bogdan, de 25 de ani, cu domiciliul în localitatea sibiană Șeica Mare, are înălțimea de 1,71 m, ochi căprui, păr șaten închis, constituție atletică și purta pantalon de trening gri cu verde.
Iulko Zotlan, de 36 de ani, din comuna arădeană Peregu Mare, are înălțimea de 1,72 m, ochi albaștri, păr șaten, constituție atletică și tatuaje pe brațe. Purta pantalon de culoare crem și tricou roșu. foto: arhiva

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.