VIDEO – Ședință cu scântei la Consiliul Județean Sibiu. Dialog cu reproșuri între Cindrea și Cîmpean

0 274

consiliul judetean SibiuȘedința ordinară de joi de la Consiliul Județean Sibiu a avut două momente care au ieșit din tiparele obișnuite ale unor astfel de întruniri în ultimii ani. PSD-ul prin Ioan Cindrea a adus reproșuri conducerii actuale a instituției, dar președinta CJ Sibiu, i-a dat replica punctual fostului președinte.

O ședință care nu se anunța a fi una ieșită din comun, a avut până la urmă două momente în care opoziția, reprezentată de PSD, și-a jucat rolul de opoziție. Vorbim de ședința ordinară de joi de la Consiliul Județean, ședință care a putut fi urmărită în direct pe pagina noastră de Facebook.
Prima intervenție a PSD-ului a venit pe marginea proiectului de hotărâre privind aprobarea Regulamentului cadru de închiriere a bunurilor imobile din domeniul public sau privat al județului Sibiu, aflate în administrarea Consiliului Județean Sibiu sau a instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Județean Sibiu. PSD-ul a votat contra adoptării acestui proiect pe motive că are lacune ce ar putea să aducă probleme CJ-ului dacă o să fie adoptat în forma actuală. PSD-ul a propus adoptarea proiectului cu câteva modificări, dar până la urmă coaliția PNL – FDGR a votat pentru adoptarea lui în forma inițială, cu o singură excepție. Paul Porr s-a abținut, iar PSD-iștii au votat contra, însă nu a fost îndeajuns pentru ca proiectul să fie respins.

Cinci reproșuri de la Cindrea, cinci replici de la Cîmpean
Finalul de ședință a adus și prima dispută publică între fostul președinte al instituției, Ioan Cindrea și actualul președinte, Daniela Cîmpean. Cindrea a cerut să îi fie transmise în scris răspunsul la cinci probleme prezentate în fața consilierilor. Acesta s-a legat de problema saltelelor de la Spitalul Județean Sibiu, de problema secretarului județului, Iordan Nicola, de ceva probleme existente la Sala Transilvania, precum și de strategia de dezvoltare a județului și faptul că la întâlnirea conducerii Consiliului Județean Sibiu cu primarii din județ, consilierii județeni nu au fost chemați. Chiar dacă a cerut să nu îi fie date răspunsurile pe loc, actualul președinte al Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, i-a răspuns pe rând liderului PSD la fiecare întrebare adresată.
Urmăriți mai joi înregistrarea cu dialogul dintre Cindrea și Cîmpean.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...