CSU Sibiu a bătut palma cu Hardy pentru încă un sezon

318

hardy csu sibiuSibiul a reușit să se înțeleagă cu cel mai bun jucător pe care antrenorul Dan Fleșeriu l-a avut în lot în sezonul precedent. Hardy urrmează să se alăture echipei sibiene în scurt timp.

Kevin Hardy a decis să se alăture lotului condus de Dan Fleșeriu și în sezonul 2016/2017. După o primă experiență în baschetul european alături de echipa noastră, în sezonul trecut,  Kevin Hardy îți va continua curba ascendentă a carierei sale în mijlocul aceleiași echipe galben-albastre. Americanul care a jucat, până anul trecut, în NCAA, îmbrăcând tricourile echipei MC Neese State University Cowboys, revine la BC CSU Sibiu.
”Ne bucurăm că am reușit să îl convingem pe Kevin să se întoarcă. Este un jucător extrem de important pentru echipa noastră”, a spus Laurențiu Buduleci, președintele Secției de Baschet a CSU Sibiu.
Fundașul care măsoară 1,88m a totalizat în sezonul trecut medii statistice de 15,2 puncte și 7,1 recuperări, și se află în topul celor mai eficienți jucători ai Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.