O sibiancă a aflat de pe Facebook că și-a pierdut portofelul cu bani. Un jandarm i l-a dat înapoi

0 218

jandarmi sibiuO femeie în vârstă de 28 de ani din Sibiu a pierdut ieri, 1 august 2016 după amiaza, suma de 300 dolari și 386 de lei în apropierea unui ghișeu de lucru cu publicul de la Trezoreria Sibiu – Administrația Finanțelor Publice.

Ieri, 01 august 2016, la ora 15.05, plutonierul major Aldea Marian din cadrul Jandarmeriei Sibiu se afla la punctul de supraveghere şi control acces de la Trezoreria Sibiu – Administrația Finanțelor Publice și după o vizită de verificare în zona de responsabilitate jandarmul a observat în apropierea unui ghișeu de lucru cu publicul un portmoneu.
Subofițerul de Jandarmerie a întrebat personalul de serviciu de la instituţia unde îşi executa misiunea de supraveghere şi control-acces (Trezoreria Sibiu) despre obiectul abandonat şi obţinând doar date neclare a încercat identificarea persoanei care îl pierduse prin vizualizarea imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere video.
Concomitent a procedat la inventarierea bunurilor din interiorul portofelului. Găsind actele de identitate, suma de 300 de dolari și 386 lei jandarmul s-a gândit să încerce să găsească cât mai repede persoana păgubită bănuind că aceasta nu știa despre pierderea portofelului sau este îngrijorată.Aldea Marian
Așadar, plutonierul major Aldea Marian de la Jandarmeria Sibiu a căutat după numele și prenumele pe care îl știa din actul de identitate și având detalii cu fizionomia femeii, profilul acesteia de contact și socializare pe rețeaua Facebook.
După identificarea unui prieten virtual comun, subofițerul de Jandarmerie a anunțat persoana și în decurs de 60 de minute de la găsirea portofelului l-a predat acesteia intact spre mulțumirea amândurora. Subofiţerul de Jandarmerie lucrează la acest obiectiv din anul 2014, este în vârstă de 29 de ani și este căsătorit.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.