mall festival sibiu

mall festival sibiuCompania care amenajează primul centru comercial de tip Mall din municipiul Sibiu a oferit în sfârșit primele informații oficiale despre acesta. Primavera Mall va avea o suprafață comercială de 42.000 de metri pătrați, un hypermarket și peste 160 de comercianți. Deschiderea centrului comercial este estimata pentru a doua parte a anului 2018.

Primavera Development a desemnat DTZ Echinox consultant exclusiv pentru închirierea centrului comercial Festival din Sibiu, cel care se construiește pe terenul fostei fabrici Simerom, cea de lângă podul Gării.
Primavera Development, a confirmat miercuri faptul că va construi un centru comercial în centrul orașului Sibiu, pe terenul fostei fabrici Simerom, lângă Podul Gării.festival-shopping-center-1
Proiectul, denumit Festival Shopping Center, a intrat în linie dreaptă după ce la finalul lunii iunie a fost obținut PUZ-ul, deschiderea centrului comercial fiind estimată pentru a doua parte a anului 2018. Compania de consultanță imobiliară DTZ Echinox a fost desemnată consultant exclusiv pentru închirierea proiectului al cărui design a fost realizat de arhitecții firmei Chapman Taylor.mall sibiu2
„Prin obținerea PUZ-ului, am facut un nou pas important în dezvoltarea proiectului Festival Shopping Center, un mall prin care ne propunem să dăm o nouă dimensiune experienței de shopping și petrecere a timpului liber pentru sibieni și vizitatorii orașului. Suntem convinși că parteneriatul cu DTZ ne va ajuta să obținem cel mai bun mix de chiriași pentru a satisface și cei mai exigenți clienți.”, spune Daniel Tănăsoiu, Reprezentant Primavera Development.

Investiție de peste 70 milioane euro
Festival Shopping Center va fi primul centru comercial de tip mall din orașul Sibiu și va oferi clienților o experiență de ultimă generație pentru cumpărături și petrecerea timpului liber, în inima orașului. Proiectul cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 42,000 de metri pătrați va fi ancorat de un hypermarket, va include o componentă puternică de fashion și o ofertă completă pentru petrecerea timpului liber în cele peste 160 de unități comerciale. Investiția este estimată la aproximativ 70 milioane euro. oana iliescu”Deși Sibiul este al treilea oraș regional ca putere de cumpărare (după Timișoara și Cluj), acesta nu a beneficiat de o livrare semnificativă de spații comerciale moderne în ultimii 10 ani. Orașul atrage anual un număr impresionant de turisti (320.000 în 2015) și face parte dintr-o regiune unde au ales să investească companii internaționale precum Continental, Siemens, Takata, Daimler, Wienerberger sau Faurecia. În acest context, dezvoltarea unui centru comercial de ultimă generație în centrul orașului reprezintă un pas natural în evoluția pieței de retail locale.”, spune și Oana Iliescu (foto), Managing Director DTZ Echinox.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

5 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. in poze nu se vede locul de parcare, fara o modalitate de a parca gratuit aproape, ar fi acces mult limitat