dumitru budrala la filmarile drumul regilor transalpina 2

dumitru budrala la filmarile drumul regilor - transalpina_2DRUMUL REGILOR – TRANSALPINA (regia Dumitru Budrala) a avut avanpremiera sâmbătă, 30 iulie în cadrul Festivalului folcloric ”Sus pe muntele din Jina”. 10.000 de spectatori s-au bucurat de o proiecție-eveniment în aer liber, pe un ecran uriaș, în apropiere de Drumul regelui, cel mai frumos mod posibil în care filmul ar fi putut fi expus pentru prima dată.

Chiar acolo, în mijlocul magiei, în locul în care cu zeci de ani în urmă, copilul Dumitru Budrala descoperea mitologia unică în lume a unui drum mai frumos și mai presus de oricare altul. Fascinația și pasiunea pentru legendele locului l-au urmărit până în prezent, așa că vreme de câțiva ani buni regizorul Dumitru Budrala a filmat, s-a documentat, a povestit cu oamenii locului și așa a luat naștere unul dintre cele mai așteptate filme ale sale: DRUMUL REGILOR – TRANSALPINA.
“Ne bucurăm foarte mult că am avut onoarea să prezentăm în premieră absolută filmul DRUMUL REGILOR – TRANSALPINA, aici, chiar aproape de Drumul Regilor. O surpriză extrem de plăcută a fost interesul copleșitor al oamenilor pentru acest film, 10.000 de spectatori, mult peste așteptările noastre. Un public atât de numeros exprimă nevoia oamenilor de a pătrunde în mitologia necunoscută, din păcate, a unor locuri din România apreciate internațional pentru frumusețea și unicitatea lor”, a declarat Dumitru Budrala înainte de începerea proiecției.
”Filmul este mărturisirea lui Dumitru Budrala. Filmul este fabulos și necesar ca vatra pentru pâine și obârșiile noastre pentru născuții lor”, a declarat Emil Hurezeanu, Ambasadorul României la Berlin.
Filmul va fi lansat oficial în luna septembrie!

https://youtu.be/6My_35eoiQo

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu