Angajări la hoteluri de top din Germania. Salarii de peste 2200 euro și poți lucra chiar și la Marriott

0 752

MarriottAJOFM Sibiu anunță că face selecție pentru persoanele calificate în domeniul hotelier – gastronomic care doresc să lucreze în Germania. Salariile oferite încep de la 1.500 de euro și pot ajunge chiar și la 2.200 de euro lunar.

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 34 posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier-gastronomic (ospătar- 22 de posturi, barman – 2 posturi, bucătar/commis de cuisine/bucătar grill – 8 posturi și recepționer – 2 posturi) care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, oferite de Hotel Marriott Frankfurt și Block House, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la  Brașov în data de 08 septembrie 2016.
Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman și bucătar/commis de cuisine/ bucătar grill sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată și/sau experienţă în domeniu precum și cunoștinţe bune de limba germană și engleză (nivel A2 – B1). Pentru posturile de recepționer, candidații trebuie să aibă calificare profesională încheiată și/sau experienţă în domeniu, să cunoască sistemul de rezervare OPERA și să aibă cunoștinţe de limba germană și engleză, nivel C1- C2.
Angajarea se face pe o perioadă de 1 an, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe perioadă nedeterminată. Salariul oferit este de 1500 – 2206 euro brut/lună, ȋn funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de ospătar și barman și de 1500 – 2054 euro brut/lună, ȋn funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine/bucătar grill și recepționer.
Hotel Marriott Frankfurt asigură cazare și masă (doar ȋn timpul programului de lucru) contra cost, iar Block House asigură cazare ȋn primele 6 luni și masă pe toată perioada contractului de muncă (doar ȋn timpul programului de lucru).
Persoanele cu domiciliul în județul Sibiu care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Asistentului EURES din cadrul Agenției Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă  Sibiu, strada  Morilor, nr 51A, etaj 4, camera 440, telefon 0269.210.882 int.119, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înregistrarea se realizează pe baza următoarelor documente:
–    copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);
–    C.V model  Europass (cu fotografie)  în  limba germană (Lebenslauf);
–    cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
–    adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...