Anunț important pentru amatorii de distracție. Cotton Pub se închide temporar, dar terasa e funcțională

0 754

cotton primaAgitație mare în locația unde funcționează cel mai cochet pub din Sibiu. Cei de la Ursus Cotton Pub au decis să închidă pentru o zi și asta pentru a efectua câteva lucrări de modernizare, extrem de importante.

Studenții sau sibienii care erau obișnuiți ca în fiecare seară de marți să meargă să se distreze în Ursus Cotton Pub Sibiu, sunt informați că în 9 august cea mai populară petrecere din oraș nu va mai avea loc. Asta pentru că cei de la Cotton efectuează astăzi mai multe lucrări în locație, iar redeschiderea pub-ului este posibilă doar începând din 10 august. Vorbim de mici modificări și lucrări care să sporească în principal confortul celor care săptămână de săptămână vin aici pentru distracție și petreceri de calitate.

Terasa funcțională. Cu omletărie cu tot
Dacă PUB-ul nu este deschis în 9 august, ei bine terasa este funcțională în continuare. Dimineața omletăria este deschisă așa că puteți să serviți în continuare cele șase feluri de omlete din bucătăria britanică, spaniolă, germană, italiană, grecească sau românească. Mai multe DETALII găsiți AICI.
Cocktail-urile, limonadele și băuturile specifice locației le puteți servi de asemenea în continuare grație barului ce funcționează pe terasă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.