FOTO – Dacă ai ratat Arini Fest Cinema anul acesta, atunci ai ce regreta. A fost de vis

0 299

Arini Fest ziua 3 Catalina Draghici (3)Cea de-a treia ediție Arini Fest Cinema s-a încheiat duminică, 7 august. Timp de trei zile, în parcul Sub Arini din Sibiu, peste 2.000 de sibieni au participat la programul pregătit de organizatori, care a inclus proiecții de filme în aer liber, sesiuni de VJ-ing  și o mulțime de evenimente și activități creative și sportive în mijlocul naturii.

Diminețile au fost dedicate celor mai tineri vizitatori ai evenimentului, care au luat parte la ateliere de pictură și manufactură oferite de cei de la Serious Fun. Tot ei i-au provocat pe participanții din fiecare zi la competiții de fotbal, volei și badminton.
După-amiaza toată zona intra în modul de relaxare. Arini Fest _ Catalina Draghici (60)Cei prezenți s-au putut bucura de decorul simplist dar de efect care a pus în valoare zona pârtiei de săniuș. Muzica ambientală a ajutat la crearea unei stări de bine și i-a țintuit pe cei prezenți în superbul Parc Sub Arini timp de câteva ore, zilnic. Arini Fest ziua 2 _ Catalina Draghici (5)Seara, DJ Campsauvage i-a introdus pe spectatori în lumea magică a fraților Coen, mixând diferite melodii din coloana sonoră a filmelor regizorilor, acompaniate de imagini din producțiile regizorilor iar când au început proiecțiile, participanții au fost transpuși într-o altă lume. Arini Fest ziua 2 _ Catalina Draghici (69)Pe pături, șezlonguri, scăune de grădină, pe baloții de paie puși la dispoziție de organizatori, cu mic, cu mare, sibienii au împânzit pajiștea și au savurat fiecare moment petrecut în aer liber.  Arini Fest _ Catalina Draghici (5)
Evenimentul a fost o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria Municipiului Sibiu, organizată de Cameleon PR&Events și Agenția Grey Projects.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.