sibiul de odinioara 2015 14

sibiul de odinioara 2015 (14)În memoria Majestatii Sale Regina Ana a României,  Guvernul a declarat 13 august 2016 zi de doliu naţional. În urma recomandării primite din partea Primăriei Municipiului Sibiu, finanțatorul evenimentului “Sibiul de Odinioară”, organizatorii evenimentului au decis ca înaintea concertelor din prima zi a festivalului, să fie păstrat un moment de reculegere în memoria Reginei Ana.

Ediția de anul acesta a evenimentului reuneşte pe aceeaşi scenă cele mai mari trupe rock ale vremurilor. Programul evenimentului a fost modificat astfel încât să nu se suprapună cu funerariile Majestatii Sale Regina Ana a României. Krypton, Conexiuni, Celelalte Cuvinte cântă în Dumbrava Sibiului, sâmbătă, 13 august. Pact (by Leo Iorga & Adi Ordean), Semnal M și Pasărea Rock (Baniciu, Kappl & Lipan), vor fi pe scenă duminică 14 august, iar pe 15 august vor concerta Alexandra Canareica, Marina Florea, Daniel Iordăchioaie și Cătălin Crișan.sdo2Iată programul concertelor de la Sibiul de Odinioară:

Sâmbătă, 13 august
– Ora 18:00 – Krypton
– Ora 19:30 – Conexiuni
– Ora 21:00 – Celelalte Cuvinte

Duminică, 14 august
– Ora 18:00 – Radu Scutelnicu Rocks
– Ora 18:15 – Pact (by Leo Iorga & Adi Ordean)
– Ora 19:40 – Semnal M
– Ora 21:00 – Pasărea Rock (Baniciu, Kappl & Lipan)

Luni, 15 august:
– Ora 18:00 – Alexandra Canareica
– Ora 19:00 – Marina Florea
– Ora 20:00  – Daniel Iordăchioaie
– Ora 21:00 – Cătălin Crișan

Restul activităților programate în cadrul evenimentelor: târgul de produse tradiționale, atelierele pentru copii, zonele de activități sportive și parcul de distracții se vor desfășura după același program în cele trei de eveniment.sdo1“Vom păstra un moment de reculegere în memoria Majestății Sale, Regina Ana a României, înainte de începerea concertelor programate în seara zilei de 13 august” a declarat Dragos Popescu, unul dintre organizatorii evenimentului.
„Sibiul de odinioară” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu organizată de Ora de Sibiu și Agenția Grey Projects. Parteneri principali: Ambient, Centrul Aria Sport, Iello. Parteneri eveniment: Serious FUN, Rent a Vespa, MBClassics Mercedes Benz Club, Tursib, Casa de Cultură a Muncipiului Sibiu, Komma Media.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu