Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO super emoționant pentru suținerea lui Dani Natea la Olimpiada din RIO. Zeci de mesaje pentru judocanul sibian

1.089

natea judoCel mai bun prieten al judocanului sibian Daniel Natea a pus la cale cel mai tare mesaj de susținere a sportivului care vineri intră în lupta pentru medalii la Jocurile Olimpice de la Rio. Zeci de prieteni și cunoscuți ai lui Natea au transmis mesaje de susținere, iar ceea ce a ieșit puteți vedea pe oradesibiu.ro.

România nu a făcut deocamdată o figură frumoasă la RIO. Sportivii români intrați în competiție la Jocurile Olimpice au avut evoluții care nu le-au permis să aducă prima medalie olimpică în rândul delegației române.
Pe lângă șansele lui Mergea și Tecău de a obține medalii olimpice, România și Sibiul totodată, așteaptă o medalie și de la judocanul Daniel Natea. Tânărul originar din Sibiu reprezintă una din speranțele delegației noastre de la RIO pentru cucerirea unei medalii olimpice de aur.

CITEȘTE ȘI: Reacția judocanului Dani Natea după mesajele venite din România. Ce mesaj transmite sibianul de la Rio
Acasă la Sibiu, prietenii, familia și cunoscuții abia așteaptă ca Dani să intre în competiție, lucru care o să se întâmple vineri 12 august. Atunci sibianul nostru se va duela cu thailandezul Yea-On Kunathip.buta si natea
Până să înceapă competiția, prietenii de la Sibiu s-au gândit să transmită de aici din țară un mesaj de susținere pentru Dani.
Sebastian Buta, unul din cei mai apropiați amici ai judocanului român, a propus mai multor cunoscuți, apropiați, amici și chiar și reprezentanți ai administrației locale. Luptatorul Sandu Lungu, viceprimarul Sibiului Razvan Pop, Ionel Chioveanu-primul antrenor al lui Dani, Dan Borbil – campion european de skandenberg, colegi de la judo din toata tara, prieteni si familie, au transmis mesajul lor de susținere pentru Dani Natea. Ce a ieșit puteți vedea mai jos!

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
kdeco.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...