fbpx
Ora de Sibiu
Știri in direct

Anunț extrem de important pentru locuitorii din comuna Rășinari

232

RasinariSC Apă Canal SA Sibiu anunță că, începând cu data de 22.08.2016 imobilele din comuna Rășinari vor fi racordate la rețeaua de alimentare cu apă potabilă. Operațiunea va fi executată de echipe de lucru ale SC Apă Canal SA Sibiu care vor realiza legătura dintre rețeaua interioară a imobilului și căminul de branșament, loc în care va fi montat apometrul.

Beneficiarii au obligația de a construi rețeaua de apă interioară până la căminul de apometru. Pentru a putea fi conectați la rețeaua de apă potabilă, beneficiarii trebuie să aibă încheiat un contract de furnizare și să nu înregistreze datorii la plata facturilor. Pentru imobilele unde nu există contract legal de furnizare, deținătorii acestora sunt invitați la Punctul de lucru Rășinari,  str. O. Goga nr. 1519, având asupra lor actul de identitate și un document care să ateste dreptul de proprietate asupra imobilului (inclusiv contract de închiriere, unde este cazul).
Cuplarea la rețeaua de apă potabilă se face pe cheltuiala SC Apă Canal SA Sibiu doar în condițiile în care rețeaua interioară a fost prelungită până la căminul de apometru. Lucrările se execută pe baza unor programări, beneficiarii urmând a fi înștiințați prin intermediul unor notificări scrise.
După branșarea la rețeaua de apă potabilă, vechea rețea de alimentare cu apă brută va fi scoasă din funcțiune. Relații suplimentare pot fi obținute la sectorul Rășinari al SC Apă Canal SA Sibiu, str. O. Goga nr. 1519, tel. 0269/558.675.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...