VIDEO FOTO – A fost distracție ca odinioară în Pădurea Dumbrava. Trei zile de poveste la ”Sibiul de Odinioară”

0 403

Sibiul de Odinioara _ Ziua 2 _ Catalina Draghici (1)Aproximativ 15.000 de spectactori au retrăit atmosfera petrecerilor de altă dată preț de trei zile la ”Sibiul de Odinioară”. Concertele cu artiști de top precum Pasărea Rock, Celelalte Cuvinte, Semnal M sau Cătălin Crișan, au readus la viață una din cele mai frumoase locații de evenimente din oraș, Pădurea Dumbrava – CAMPING.

Într-un cadru natural extrem de plăcut și frumos, Festivalul Sibiul de Odinioară și-a consumat cea de a III-a ediție, organizată în premieră timp de trei zile în Pădurea Dumbrava – CAMPING. Și cum vremea a ținut cu organizatorii, soarele strălucind senin pe cer pe toată durata evenimentului, sibienii și turiștii deopotrivă au mers cu mic cu mare în locația festivalului și s-au bucurat de aceste zile veritabile de vară, aşa cum o făceau oamenii locului și în urmă cu 20-30 de ani, respectiv, cu mici sfârâind pe grătar, cu bere și vin rece și mai ales cu multă muzică de calitate şi multă voie bună.Sibiul de Odinioara _ Zua 1_ Catalina Draghici (97) În prima seară a festivalului au răsunat pe scenă acorduri rock, aşteptate atât de fanii mai în vârstă cât şi de foarte mulţi tineri,  unii dintre ei fani veniţi din alte oraşe ale ţării, şi chiar turişti străini. Krypton, Conexiuni și Celelalte Cuvinte au oferit trei recitaluri extraordinare spre încântarea asistenței.

A II-a zi, probabil cea mai faină de la toate trei edițiile
Ziua a II-a a festivalului a adus în Dumbravă din nou foarte mulți oameni. Copiii s-au distrat pe cinste în zona dedicată lor, activitățile și concursurile organizate de Serious Fun. Sibiul de Odinioara _ Ziua 2 _ Catalina Draghici (100)Raţele şi vânătorii, Ţară, ţară vrem ostaşi, concursuri de alergat în saci, de cărat cartofii cu roaba sau de tras cu cornete, campionate de zală au fost printre propunerile de distracţie pentru cei mici.Sibiul de odinioara _ Ziua 3 _ Catalina Draghici (3) Câştigătorii nu au plecat cu mână goală, ci cu premii constând în special în vouchere oferite sponsorul AMBIENT. Sibiul de Odinioara _ Zua 1_ Catalina Draghici (32)Cine a avut chef de o plimbare inedită, a putut să închirieze unul din scuterele celor de la Rent a Vespa, iar spre seară publicul a fost răsfățât la propriu din nou cu muzică de calitate și bucate bune.Sibiul de Odinioara _ Ziua 2 _ Catalina Draghici (82) Pact, Semnal M și Pasărea Rock au oferit poate cea mai frumoasă seară a celor trei ediții organizate până în prezent, cântecele acestora fiind fredonate la unison de miile de fani prezenți la festival.

Show maxim cu Cătălin Crișan în ziua șlagărelor
Cea de a III-a zi a fost dedicată vocilor de aur ale muzicii uşoare: Alexandra Canareica, Marina Florea, Daniel Iordăchioaie și mai ales Cătălin Crișan au animat publicul, care a fredonat şi aplaudat fiecare şlagăr interpretat de aceștia.Sibiul de odinioara _ Ziua 3 _ Catalina Draghici (92)Cei care au venit la Sibiul de Odinioară nu au plecat cu mâna goală, ci s-au oprit şi în mica piaţă ţărănească, ce i-a îmbiat cu fel de fel de bunătăţi tradiţionale, de la mezeluri  şi brânzeturi tradiţionale, la plăcinte, covrigei şi prăjituri.Sibiul de odinioara _ Ziua 3 _ Catalina Draghici (1)
În cele trei zile, pasionaţii de maşini de epocă au putut admira cele mai venerabile doamne pe patru roţi din Sibiu, într-o expoziţie organizată de MBClassics Mercedes Benz Club.Sibienii au avut şansa să retrăiască atmosfera petrecerilor în aer liber şi să se relaxeze într-un cadru natural minunat, departe de centrul oraşului, iar cei plecaţi peste hotare au viziona concertele transmise live pe Facebook grație celor de la Ora de Sibiu.Sibiul de Odinioara _ Ziua 2 _ Catalina Draghici (48)
„Sibiul de odinioară” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu organizată de Ora de Sibiu și Agenția Grey Projects.

Parteneri principali: Ambient, Centrul Aria Sport, Iello. Parteneri eveniment: Serious FUN, Rent a Vespa, MBClassics Mercedes Benz Club, Tursib, Casa de Cultură a Muncipiului Sibiu, Komma Media.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...