Holograf a anunțat că trupa se reunește. Evenimentul are loc la Sibiu

0 678

HolografUna din cele mai iubite formații muzicale din România, a anunțat că se reunește în formula de bază. Cei de la Holograf vor cânta din nou împreună pe 15 septembrie în Piața Mare din Sibiu.

Fanii longevivei trupe din România, Holograf au motive de bucurie. Componenții acesteia se vor reuni la 15 septembrie, în Piața Mare din Sibiu, cu prilejul Media Music Awards, anunta click.ro.
Trupa Holograf s-a destrămat oficial în primăvara acestui an, însă existau tensiuni între componenții acesteia, încă de acum un an, când Dan Bittman a înregistrat piesa ”Și îngerii au demonii lor”, fără colegii săi. Totuși, se pare că ei au anunțat că vor mai fi evenimente în cadrul cărora vor urca împreună pe scenă. Se pare că motivul despărțirii a venit din partea solistului lor, Dan Bittman, care crede că e mai avantajat dacă va cânta singur, fără trupă, întrucât va câștiga mult mai bine. Formația Holograf a fost înființată în anul 1978, însă Dan Bittman a venit ca solist în 1985. În ultimul an, ei au avut colaborări și cu vedete tinere.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...