Compa Sibiu e pe plus. Afacerile au crescut bine de tot în prima parte a anului

771

compaUna din cele mai importante fabrici care funcționează în municipiul Sibiu, are cifre pozitive în ceea ce privește afacerile derulate în primul semestru al anului 2016.

Producătorul de componente auto Compa Sibiu (simbol bursier CMP), a avut în pri­mul semestru o cifră de afaceri de peste 325 milioane lei (72,4 milioane euro), mai mult cu 38 la sută faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, anunta zf.ro.
Evoluţia pozitivă a afacerilor companiei în prima parte a acestui an se datorează transferului unor capacităţi de producţie şi producţia aferentă aces­tora, de la Delphi Anglia la Compa, asigurarea capacităţilor supli­men­tare în domeniul fabrica­ţiei de componente pentru sisteme de injecţie Bosch, dar şi punerii în funcţiune a unor noi echipamente.
Compa a avut anul trecut afaceri totale de 480,4 milioane lei (peste 107 milioane euro), un profit net de 28,3 milioane lei (6,3 milioane euro) şi un număr mediu de 1.743 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finan­ţelor, citat de zf.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.