Strada Zidarilor se închide. Lucrări la rețele pe alte două artere din municipiul Sibiu

282

strada zidarilorDin 22 august încep lucrările de modernizare a străzii Zidarilor, o stradă de pământ din cartierul Țiglari. Constructorul contractat de Primăria Sibiu pentru execuția lucrărilor finanțate din fondurile împrumutului BERD  – SC Comtram SA – va închide strada până în 30 noiembrie.

Modernizarea presupune extinderea rețelei de canalizare pluvială, amenajarea canalizației metropolitane în care vor fi coborâte ulterior cablurile de pe stâlpi, modernizarea iluminatului public și amenajarea carosabilului și a trotuarelor.
De la aceeași dată vor începe lucrări la rețeaua de canalizare pluvială pe un tronson al străzii Ion Creangă, între calea ferată și intersecția străzilor Lirei și Galileo Galilei. Acestea se vor executa în condiții de trafic până în data de 30 septembrie și presupun amenajarea canalului pluvial separat de canalizarea unitară și instalarea unor guri de scurgere. Această lucrare este efectuată și finanțată de SC Apă Canal SA pentru a îmbunătăți preluarea apelor pluviale în cazul unor ploi mai însemnate cantitativ.
În data de 20 august se va executa o lucrare de cuplare a rețelei noi de apă de pe strada Turismului cu cea existentă, prin amenajarea unui cămin la intersecția străzii Turismului cu strada Morilor. Pentru amenajarea căminului se va devia circulația de pe banda dinspre Spitalul de Pneumoftiziologie și se circula pe o singură bandă. Lucrările vor începe la primele ore ale dimineții și se vor finaliza până la ora 18. Șoferii sunt rugați să ocolească pe cât posibil această zonă pentru a nu se crea ambuteiaje.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.