coloana masini

coloana masiniÎn ultimele patru ore, în după amiaza zilei de duminică, după ora 14.30, traficul auto s-a desfășurat îngreunat pe două drumuri care fac legătura între Sibiu și sudul României. Vorbim de Valea Oltului și Transfăgărășan.

Centrul Info Trafic a informat în jurul orei 18.00 că  pe DN7C — Transfăgărășan se înaintează cu viteză redusă în zona Bâlea-Lac, din cauza autovehiculelor oprite pe marginea drumului (deoarece parcările sunt pline), formându-se coloană de mașini pe sensul de mers dinspre Sibiu.
De asemenea în județul Vâlcea, pe Valea Oltului, se circulă ceva mai încet pe DN7, în zona Cozia — Căciulata, pentru că obiectivele turistice (în principal Mănăstirea Cozia și piscinele termale) atrag numeroși vizitatori. Pentru a evita zona aglomerată, le recomandăm conducătorilor auto aflați în tranzit să circule pe DN7CC (Centura Călimănești).
Îngreunat se circulă din păcate în ultimele ore și pe DN1 pe tronsonul Bradu – Veștem. Aici se formează coloane de mașini pe 5-6 kilometri datorită accesului greoi în sensul giratoriu de la intersecția cu DN7 la Veștem. Foto: Info Trafic Jud. Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns