CON-A lui Bulboacă merge bine. Creștere semnificativă în primul semestru pentru compania sibiană

0 729

Mircea BulboacaCompania de construcții care are sediul în comuna Șelimbăr are o cifră de afaceri impresionantă pentru primul semestru al anului în curs. CON-A deținută de afacerisul sibian Mircea Bulboacă a înregistrat o creștere de 20 de procente a afacerilor.

Compania de construcţii CON-A din Sibiu, deţinută de omul de afaceri Mircea Bulboacă, una dintre cele mai mari 100 de companii controlate de antreprenori români, a realizat în primul semestru o creştere de aproximativ 20 la sută a afacerilor faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, susţinută de proiectele în desfăşurare, anunta zf.ro.
Constructorul sibian mizează în acest an pe o cifră de afaceri de 300 milioane lei, mai mult cu aproape 20 la sută faţă de anul trecut, conform calculelor ZF pe baza datelor transmise de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.
Iniţial, compania îşi bugetase pentru acest an o creştere de aproximativ 10 procente a afacerilor faţă de 2015, când CON-A a raportat o cifră de afaceri de 251,5 milioane lei, un câştig net de 16,5 milioane lei şi un număr mediu de 499 de angajaţi, conform mfinanţe.ro.
„Evoluţia pozitivă a afacerilor în prima par­te a acestui an se datorează celor două pro­iec­te mari în execuţie, stadionul Ion Oblemen­co din Craiova şi stadionul din Târgu-Jiu, dar şi altor lucrări mari executate pentru bene­ficiari privaţi, în principal companii multi­na­ţionale. De la începutul acestui an am finalizat mai multe lucrări, dintre care cele mai im­portante sunt în domeniul industrial, în Slatina, Sibiu şi Sebeş, un proiect de extindere şi modernizare pentru com­pania Transavia, dar şi moderni­zarea unui stadion mai mic, în judeţul Alba, la Cugir“, a declarat pentru ZF Transilvania Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.