fbpx

FOTO – Un pompier sibian a participat la Campionatul Mondial de Firesport din Cehia

0 295

romania pompieri teamPlutonierul Oprea Gabriel din cadrul ISU „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu face parte din echipa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență şi a reprezentat România și ISU Sibiu la Campionatul Mondial de Firesport, ce s-a desfăşurat, în perioada 15-21 august, la Ostrava, în Cehia.

Alături de alți nouă pompieri profesioniști, din cadrul mai multor inspectorate județene pentru situații de urgență, pompierul din cadrul ISU Sibiu a parcurs patru probe practice, specifice pompierilor profesioniști: Pista cu obstacole pe 100 m, Ștafeta 4×100 m, Scara de fereastră și Realizarea dispozitivului la motopompă.
La acest campionat au participat cele mai bune echipe de pompieri din 13 țări, printre care și România, lotul reprezentativ al IGSU aflându-se pentru prima dată la această competiție, unde a reușit să se claseze pe locul X.pompier oprea sibiu
Subofițerul Oprea Gabriel a demonstrat că are abilități deosebite în ceea ce privește îndemânarea, rapiditatea și precizia desfășurării probelor specifice concursurilor profesioniste ale pompierilor, dar a dat dovată și de abilități sportive deosebite, prin clasarea pe podium la competiții naționale desfășurate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne. În acest an, în cadrul etapei finale a Campionatului Național de Atletism și Cros al MAI, a reușit să obțină locul I la săritura în lungime.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.