Decizia luată de primărie legat de strada Măgheranului înainte de accidentul mortal de luni

0 272

ACCIDENT MORTAL COPIL MAGHERANULUI SIBIUMunicipalitatea sibiană a discutat în data de 17 august 2016 situația legat de strada Magheranului, acolo unde după reabilitarea acesteia au apărut probleme legate de siguranța în trafic. Atunci s-a decis ca intersecția cu Câmpului să fie semaforizată.

Strada Măgheranului a fost modernizată în anul 2015, în cadrul unui proiect finanțat din fonduri structurale. După finalizarea lucrărilor, au fost realizate marcajele și semnalizarea rutieră, în conformitate cu legislația în vigoare.
”Ca măsură suplimentară, menită să crească gradul de siguranță în trafic, Comisia de Circulație a decis în data de 17 august 2016 amenajarea unui sistem de semaforizare la intersecția străzii Măgheranului cu strada Câmpului. Procedura de achiziție organizată în baza Legii 98/2016 privind achizițiile publice este în curs. Precizăm că Primăria Sibiu a inițiat de asemenea o procedură pentru achiziția de limitatoare de viteză care vor fi montate pe străzile din Sibiu pe care Comisia de Circulație consideră necesară această măsură”, se arată într-un răspuns remis către Ora de Sibiu, la o solicitare depusă de site-ul nostru zilele trecute.
CITEȘTE ȘI: VIDEO – IMAGINI cu accidentul MORTAL de pe Magheranului. Copilul a fost spulberat pe trecerea de pietoni (ATENȚIE IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL)
Reamintim că luni, 22 august, un copil de 8 ani a fost accidentat mortal de o mașină în timp ce traversa strada regulamentar pe Măgheranului, chiar la intersecție cu strada Câmpului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...