Două echipe din Sibiu participă în septembrie la cel mai țicnit concurs din România, Red Bull Soapbox de la Cluj-Napoca

0 227

Schita MonkeybusinessDouă echipe din județul Sibiu au ajuns pe lista de start pentru cea mai trăsnită goană pe patru (sau mai puține) roți. Adică, aceștia sunt cam cei mai șmecheri și mai țăcăniți piloți de curse urbane din țară.

Marea cursă va avea loc pe 3 Septembrie, în Parcul Colina din Cluj-Napoca, începând cu ora 11,00 și are numele de Red Bull Soapbox. Shercozaur și Monkeybusiness sunt echipele din Sibiu, care vor reprezenta județul cu mândrie la cea mai trăznită cursă. Ovidiu Vlad și Liviu Revnic sunt cei doi membri ai echipei Shercizaur, care vine din Sibiu. Amândoi sunt împătimiți ai motoarelor și a concursurilor non-conformiste, așa că nu aveau cum să rateze un astfel de concurs, prin de adrenalină și distracție.
Monkeybusiness este formată din Cristian Popescu, Maria Lupașcu, Mihai Pop și Darius Palade. Ei vin din satul Amnaș și sunt fani Cartea Junglei, de unde le-a venit și ideea bolidului.

Ce este Red Bull Soapbox?
Red Bull Soapbox Race este un bal mascat al curselor auto, spun unii, un Halloween pe roți, conform altora. Noi spunem că este un Grand Prix unde șoferii amatori se urcă la volanul unor vehicule artizanale, care funcționează pe bază de curaj, gravitație și un pic de Red Bull. De fapt, cele mai importante unelte din cutia lor sunt creativitatea și bucuria competiției. Și bineînțeles, setea de viteză. Acest eveniment unic de racing nemotorizat e o provocare și pentru șoferii experimentați, și pentru amatorii care sunt în stare să deseneze și să construiască niște grozăvenii cu roți și să concureze contratimp într-o cursă la vale, căci acolo e finișul.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.