VIDEO FOTO Terenuri de baschet, tenis și volei în curtea stadionului ”Municipal”. Zona arată frumos

0 1.269

terenuri baschet municipal din sibiu (9)Administrația locală este pe punctul de a face recepția lucrărilor efectuate în curtea interioară a stadionului Municipal. Vorbim de transformarea acesteia într-o bază de agrement cu patru panouri de baschet, teren de tenis cu piciorul și volei.

Conceptul duce la o utilizare mai eficientă a acestui spaţiu şi a inclus marcarea şi utilarea unui teren multifuncţional care permite practicarea baschetului, a tenisului şi a voleiului. terenuri baschet municipal din sibiu (10)Pe o latură a curţii interioare au fost amenajate şi două terenuri pentru tenis cu piciorul, pe alta fiind amplasate două coşuri de baschet.

CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO Noul stadion Cutiuța de lângă Municipal este aproape gata. S-a montat nocturna

terenuri baschet municipal din sibiu (4)Pentru a completa amenajările s-a așternut un nou strat asfaltic în curte, gardul împrejmuitor va fi reabilitat, la fel şi porţile de acces şi căsuţele de bilete care fac parte din intrarea în această zonă. terenuri baschet municipal din sibiu (3)Iluminatul va fi asigurat de o instalaţie nocturnă care face parte din proiect. Au fost incluse şi o instalaţie pentru sonorizare şi o cişmea cu apă potabilă.terenuri baschet municipal din sibiu (7) Amenajarea este finalizată însă în proporție de aproximativ 85 la sută.

VEZI AICI LA CE TARIFE SE POT ÎNCHIRIA TERENURILE CÂND VOR FI GATA

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.