video - foto super performanță pentru sibienii bucur și ilioi. aur cu echipa româniei la balcaniadă

radu ilioi si bucurDupă o secetă de 24 de ani România a reușit să câștige din nou Balcaniada de sărituri peste obstacole la hipism. Din echipa României au făcut parte și doi sibieni. Ionel Bucur și Radu Ilioi au pus umărul decisiv la performanța istorică obținută de România, vineri la Clubul Regatul Cailor din Adunații Copăceni.

Bucurie fără margini pentru fanii hipismului. Echipa României de seniori a reușit vineri o performanță istorică la Clubul Regatul Cailor din Adunații Copăceni. Tricolorii au cucerit aurul la Balcaniadă, performanța fiind cu atât mai importantă cu cât ea vine după o pauză de 24 de ani. După două zile de competiție, sportivii români au obținut două medalii, aur prin echipa de seniori și argint prin echipa de tineret.bucur si ilioi
Doi sibieni au scris istorie
Seniorii Ionel Bucur (cu Cassius), Andy Candin (cu Caruso), Norbert Schuman (cu Belle de Jour) și Radu Ilioi (cu Quintender) au avut o evoluție excelentă în competiție, terminând concursul cu doar 8 puncte de penalizare. Dacă nu știați deja Ionel Bucur și Radu Ilioi sunt doi seniori care vin din Sibiu și au făcut cinste orașului cu această performanță. ionel bucur cu tricolorulDe altfel familia Bucur este cea care an de an obține performanțe notabile pentru sportul sibian în competițiile de hipism. Pentru Ionel Bucur performanța de vineri încununează o carieră de zeci de ani în acest frumos sport. bucur si ilioi 2Pe locul al doilea la seniori s-au clasat sportivii din Grecia (Grigoris Voglis cu Quelly Briquedalle, Panagiotis Koutsigiannis cu Daiuschka, Anna-Maria Papageorgiou cu Vania, Alexandros Fourlis cu Grandeur), cu 15 puncte penalizare, iar poziția a treia a fost ocupată de Turcia (Oktay Sezek cu Siec Nectar des Roches, Can Ince cu Siec Silverado, Ugur Yllmaz cu Zoloma, Sencer Horasan cu Quick De Ste Hermelle), cu 17 puncte penalizare.

Ultima oră

Comentariul meu