VIDEO FOTO Președintele FRF în vizită în oraș. Burleanu: ”SIBIUL are nevoie de un STADION NOU”

0 379

burleanu la sibiuPreședintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost prezent sâmbătă după amiază pe stadionul Municipal din Sibiu. Șeful FRF a văzut starea precară în care cea mai mare arenă de fotbal din oraș este la ora actuală și crede că autoritățile locale ar trebui să ia în calcul la modul cel mai serios, construirea unui nou stadion.

Răzvan Burleanu a oprit sâmbătă în drumul său spre Cluj Napoca, la Sibiu, pentru a vedea pe viu la lucru noua echipă de fotbal a orașului. Burleanu a stat de vorbă cu media locală după meci și a declarat în direct la Ora de Sibiu că pentru oraș este nevoie de un stadion nou. ”După Revoluție nu am mai avut parte de stadioane noi în România, cu câteva excepții. (..) Cu siguranță că avem nevoie și la Sibiu de un stadion, ținând cont de potențialul fantastic din punct de vedere al tradiției fotbalistice și pentru că există și un mediu de bussines foarte puternic. Prin urmare cred că Sibiul ar avea nevoie de un stadion nou, iar aici cred că este să spunem obligația autorităților locale de a se implica în ceea ce presupune dezvoltarea infrastructurii. Nu mă refer doar la construirea unui stadion modern și mă refer inclusiv la stadioane pe care copiii noștri să poată juca fotbal în condiții optime”, a spus președintele FRF.stadion municipal sibiu
Burleanu a felicitat echipa FC Hermannstadt pentru debutul cu dreptul în liga a III-a ”Am simțit emoții din partea echipei sibiene. Mă bucur foarte mult că Sibiul a revenit în fotbalul mare, chiar dacă azi eu cred că e o etapă în parcursul acestei echipe”, a mai spus acesta. Vedeți mai jos toate declarațiile făcute de Răzvan Burleanu la Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.