Vremea în următoarele trei zile. La ce să ne așteptăm în continuare

240

focus festivalDacă până marți dimineață știm deja că există o avertizare de ploi importante pentru toată România, pentru următoarele trei zile ne putem aștepta la o scădere a temperaturilor. Până joi însă ploile se vor reduce treptat.

Vreme în general instabilă în vestul, nord-vestul şi sud-vestul ţării, unde, dimineața cerul va fi înnorat cu posibile averse de ploi însoţite de descărcări electrice, conform jurnalul.ro. Cer variabil în restul teritoriilor, doar la munte vor fi ploi de scurtă durată. Vântul suflă cu putere pe crestele montane şi, rafale izolate în regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse întrei 23 şi 30 de grade,în timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse între 5, grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 22 de grade pe litoral. În zonele de depresiune apare vor fi condiţii de ceaţă dimineaţa şi noaptea.

Marţi:
Temperaturi în uşoară scădere faţă de ziua precedentă, însă în continuare plăcute. După-amiaza ploile apar în zonele montane şi în estul şi sud-estul ţării, unde vom avea parte şi de descărcări electrice şi rafale notabile de vânt. Maximele ajung la 30 de grade Celsius.

Miercuri:
Vremea se menține instabilă iar temperaturile nu vor depăși cu mult 30 de grade. Ploile se restrâng în zonele de munte şi în centrul şi nord-vestul ţării, unde, în special după-amiaza şi noaptea va ploua în averse însoţite de descărcări electrice şi rafale de vânt.

Joi:
Cer senin în majoritatea teritoriilor. După amiaza norii acoperă cerul în regiunile montane şi în vestul ţării, unde vor cădea averse de ploaie însoţite de descărcări electrice. Vântul va avea intensificări la munte, dar, trecător, şi în restul teritoriilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi