Ora de Sibiu
Știri in direct

Începe Turneul Internațional de Judo „Cupa Temerarul” la Sibiu. Daniel Natea participă și el

426

daniel nateaÎn perioada 9-11 septembrie va avea loc cea de-a XXII-a ediție a Turneului Internațional de Judo „Cupa Temerarul”.  Evenimentul se va desfășura la Sala Transilvania din Sibiu. Competiția este inclusă în calendarul Federației Române de Judo. Sibianul Daniel Natea, participant la Olimpiada de la Rio intră și el în concurs.

Evenimentul se adresează sportivilor de performanță, cadeți (1999 – 2001), juniori (1996 – 1998), juniori și seniori (> 1996). Ediția din acest an reunește aprox. 250 de sportivi aparținând unor cluburi de profil din:  Ploiești, Pitești, Oradea, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin, Cluj-Napoca, București, Iași, Craiova, Slatina, Constanța, Bacău, Onești, Focșani, Miercurea Ciuc, Deva, Targoviste, Calafat, ş.a. dar și din străinătate: Austria, Armenia, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Italia, Polonia, Republica Moldova,  Serbia, Rusia, Slovacia si Slovenia.
Competiția se va desfășura după următorul program:
–  Sâmbătă, 10 septembrie 2016,  la Sala Transilvania Sibiu, în intervalul orar 9,00 – 17,00
–  Duminică, 11 septembrie 2016, la Sala Transilvania Sibiu, în intervalul orar 9,00 -12,00
Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 10 septembrie 2016, la ora 9,30, la Sala Transilvania.
Intrarea publicului este liberă.
Turneul Internațional de Judo „Cupa Temerarul” este un eveniment organizat de Clubul Sportiv Temerarul Sibiu, in parteneriat cu Directia Judeteana de Sport si Tineret Sibiu și cofinanțat de Primăria Sibiu, prin Agenda Sportivă 2016.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...